CÉGÜNKRŐL

KIK VAGYUNK, TEVÉKENYSÉGÜNK

ARAKO ipari armatúrák jelentős gyártója világszínvonalú ISO 9001 minőségi standard szerint. Termékválasztékát szénacél, ötvözött acél és rozsdamentes acélból készült armatúrák képezik. Az armatúrák klasszikus energetika és atomenergetika, tvábbá kémia, petrokémia és gázipar területén hasznosíthatóak. Az ARAKO termékpalettája magába foglalja az elzáró és visszacsapó szelepeket, szilfon és gyorsműködtetésű szelepeket, szűrőket, ülepitő szelepeket, tolózárakat, torlócsappantyúkat és gömbcsapokat.

Az anyacég gyártó hátterének, és teljeskörű támogatásának köszönhetően, az ARAKO kiváló gyártmányainak előnyeit kínáljuk karnyújtásnyira. Az ARAKO Slovakia csapata 60-éves tradíción alapuló know-how-t nyújt partnereinek. Ez idő alatt szerzett tapasztalatok az ügyfeleinknek biztosítékot jelentenek, hogy szakembereink képesek gyorsan és szakszerűen kezelni standard valamint extra követelményeket.

Az ARAKO termékek egyszerűbb elérhetőségéhez létrejött az ARAKO Slovakia, s.r.o. (Kft.), amely az ARAKO spol. s.r.o. anyacég érdekeit képviseli. Kizárólagos joggal rendelkezik az ARAKO spol. s.r.o. termékeinek kínálásához és értékesítéséhez Szlovákia, Magyarország és balkáni országok területén.

ARAKO megbízás >>

Az AKAKO Slovakia 2017.03.31-től a következő gyártó cégek termékeivel bővíti ajaánlatát, mint kizárólagos forgalmazó:
www.klad.cz
www.sca.cz

Armatury KLAD megbízás >>

Gyártmányaink és szolgáltatásaink magas színvonalú minősége a vállalati kultúra hosszútávú és állandó része. Ez nem csak az önálló minőség irányítási osztály által biztosítot, de különösen az összes alkalmazott felelősége és tapasztalata által. A minőség nemzetközileg elismert szervezetek által tanúsított és igazolt. A minőséget többek közt igazolja a képességünk  gyártani és szállítani armatúrákat atom erőművek primer körei részére az egész világon. Az ARAKO Slovakia minőségirányítási rendszere 2014-től az ISO 9001:2009-es szabvány szerinti követelményeknek megfelelően igazolt. A tanúsítást elvégezte és az igazolást kiállította a TÜV SÜD neves szervezet, igazolás száma Q 1293-1. Cégünk általános kár felelőségi biztosítással rendelkezik, ami garantálja a biztonságot a váratlan eseményekkel szemben.

Arako certifikát

TERMÉKÁTTEKINTÉS

Ipari armatúrák hagyományos és nukleáris energetika, kémiai, petrokémiai és gázipar részére.

Vlnovcové uzatváracie a regulačné ventily

Szilfon elzáró és szabályozó szelepek

A20, A21 Vlnovcové uzatváracie a regulačné ventily

A20, A21 Szilfon elzáró és szabályozó szelepek

A13 Rychločinné vlnovcové ventily s pneumatickým ovladáním

A13 Gyorsműködtetésű szilfon szelepek pneumatikus vezérléssel

A30 Spätné ventily

A30 Visszacsapó szelepek

A10, A14 Ventily KIP

A10, A14 KIP szelepek

A35 Regulačné kohúty

A35 Szabályozó gömbcsapok

Y70 Solenoidové rozvádzače

Y70 Szolenoid elosztók

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS EGYÜTMŰKÖDÉS

KIK VAGYUNK, TEVÉKENYSÉGÜNK

Általunk nyújtott szolgáltatások

 • ipari armatúrák fejlesztése és módosítása igény szerint
 • megbízható szervíz
 • armatúrák generál javítása
 • tanácsadási tevékenység
 • alkatrészek szállítása
 • szivattyúk szállítása
 • kulcsrakész befektetési egységek

Természetes a garanciális és garincia utáni szervíz, műszaki tanácsadás, szerelés és üzemeltetést végző személyzet képzése.

A szervíz munkálatok terjedelmétől és igényességétől függően, ezek elvégezhetőek az anyacégben, az ARAKO Slovakia sezrvíz központjában, illetve az ügyfél üzemében.

Arako Slovakia

Eggyütműködésünk

Komplex projektekhez csőrendszerek és szivattyúk szállítását is biztosítjuk. Külön kategóriát a technológiai egységek képeznek – kulcsrakész szolgáltatások a gépész-technológia iparágban. Ezen a területen a következő társaságok tapasztalataira épitünk:

Flowpumps, a.s. amely ipari szivattyúk átfogó programját kínálja.

MAKS-D, s.r.o. amely csőrendszerek és részeinek szállítását, szerelését és javítását biztosítja. Technológiai gyártósorok, berendezések és technológiai komplexek szállítása. Acélszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése.

Acélszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése.
Eggyütműködés az említett társaságokkal azzal a céllal jött létre hogy ügyfeleink kényelmét növelhessük, ami az árkalkuláció és projekt dokumentáció előkészítését és a projekt realizálását magába foglalja.

REFERENCIÁK

A 60-éves piaci fennállása alatt az ARAKO sok ipari üzem, iparág és erőmű részére szállította gyártmányait világszerte.

MEGVALOSITOTT PROJEKTEK

CSAPATUNK

CÉLUNK MEGBÍZHATÓ PARTNERNEK LENNI AZ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA.

Társaságunkat képzett munkatársak alakítják, akik az általuk szerzett ismeretek és tapasztalatok révén nújtják szolgáltatásaikat magas technikai szinten.

Technical engineer

+421 908 985 699

Pénzügyi vezérigazgató

+421 917 740 452

Kereskedelmi igazgató

+421 903 757 225

area sales manager

+421 918 549 185

KAPCSOLAT

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Cím:

Arako Slovakia, s.r.o.

Diakovská cesta 13

927 01  Šaľa

Slovensko

Telefon:

+421 903 757 225

E-mail:

nagy@arako.sk

  Név, vezetéknév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Az Ön üzenete

  Az ügyfélszolgálati osztályunk örömmel segít. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Minden mező kitöltése kötelező. Köszönjük!